Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Antenne

Antenne types:

Er zijn 2 antenne types die wij adviseren:

1. Indoor gebruik: Funke DSC250

De Funke DSC250 is een perfecte combinatie van stijlvolle ontwerp en state of the art technologie. Deze digitale indoor antenne biedt u de beste ontvangst binnenshuis van onze signalen. Het is een gemakkelijke plug & play oplossing voor het kijken naar digitale TV thuis. Met zijn compacte formaat en de duurzame prestaties, heeft het bewezen de beste keuze te zijn onder digitale TV-antennes. De Funke DSC250 is ontwikkeld voor digitale tv; een professionele partner in het leveren van digitale TV oplossingen voor elke situatie.
Algemene gegevens:

  • Indoor stationaire ontvangst
  • Amplifier Low noise ééntraps amplifier
  • Connectie 3, 5 mm flexibele coaxiale kabel met IEC-male connector

Technische gegevens:

Gain : 18 dBi
Input voltage : 5 ± 0, 5 VDC
Input spanning : 30 mA nom.
Kleur : Zwart
Bereik : Vanuit de zendmast ± 10 km (kilometer)

2. Outdoor gebruik: ANI-AV 165V

Dit is een speciaal ontworpen nieuw concept antenne voor digitale indoor en outdoor analoge en terrestrische HDTV-uitzendingen ontvangst. Het is de beste oplossing voor de binnenlandse opvang en digitale draagbare TV-ontvangst. Volledige accessoires zijn meegeleverd voor wand- of paal montage. Met de anti-UV- en waterdichte behuizing, kan het worden gebruikt zowel indoor als outdoor.
Technische gegevens:

Frequentiebereik : VHF 54-230MHz; UHF 470-862MHz; FM 88-107MHz
Kanalen : 2-69 + FM-
Gain : VHF 25dB UHF 36dB
Max. Uitgangsniveau: 100dBμV
Impedantie : 75Ω
Noise figuur : ≤3.5dB
Power Supply : AC 110V, DC 12V 50mA
Bereik : Vanuit de zendmast ± 55 km (kilometer)

Antenne installateurs

Als je je antenne installatie professioneel in orde wenst te maken, adviseren wij de onderstaande antenne-installateurs:

Jerrel Snip
8118009/ 8788732

Ronald Rawlins
8883337

Gordon Lowes
8514241

Note: WISE NV is niet verantwoordelijk voor gemaakte afspraken tussen de installateur en de klant. Derhalve zal WISE NV in geen geval een verplichting hebben jegens de klant voor indirect, speciale of gevolgschade, inclusief doch niet beperkt tot, verlies van verwachte winsten, inkomsten of ander economisch verlies in verband met, of voortvloeiende uit de door de installateur te instaleren apparatuur/antenne, ongeacht of zodanig verlies of schade al dan niet voorzien had kunnen worden.