Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Over Wise

Digitale Televisie Entertainment tegen een betaalbare prijs!

Dat is wat wij van WISE NV je aanbieden. Daar wij in direct contact staan met diverse programma providers, kunnen wij je de garantie geven dat je krijgt waarvoor je betaald. WISE NV is één van de officiële aanbieder van betaal TV in Suriname. Wij streven ernaar toe om in de nabije toekomst ook de lokale stations via onze digitale TV box te kunnen aanbieden, zodat je niet meer hoeft te switchen tussen de kanalen op jouw TV en dan van de box. WISE NV bestaat al langer dan 15 jaar en onze technische dienst kan zich dan ook buigen op een jarenlange ervaring. Wij staan altijd klaar om jouw televisieplezier tot een waar genot te maken.

Wij hebben jouw input nodig, niet alleen om te groeien als organisatie maar meer nog om onze service niveau naar ongekende hoogten te tillen.

Heb je dus vragen suggesties en/of opmerkingen, neem gerust contact met ons op telefoon 404888 of via de mail info@wise.sr.